Cautare

842 de rezultate pentru "imagini inmormantare" (3.00 secunde)
Woods dezvaluie imagini noi cu Titanic. Epava vasului Titanic se afla la aproximativ 4.000 de metri adancime. Titanic s-a scufundat in noaptea de 14 spre 15 aprilie in Atlanticul de Nord, in 1912.
Imagini dezolante vin din Venetia, acolo unde gondolele sunt trase pe dreapta, dupa ce tot mai multe canale raman fara apa.
Primele date din ancheta Au aparut primele imagini cu accidentul inspaimantator care a avut loc duminica, la pranz, in centrul Capitalei, in urma caruia doua persoane au murit si alte trei au fost ranite.
Ieri, televiziunea de stat din Belarus a difuzat imagini cu avionul spion rusesc aflat pe aeroportul din apropierea Minsk-ului, insinuand ca aeronava este in perfecta stare de functionare.
Printesa nascuta cu numele Lahovari, pe care il stii daca te-ai invartit prin centrul Bucurestiului, semneaza "Imagini de album- Evocari, impresii, portrete".
Imagini video cu un incident petrecut in urma cu un an si jumatate, care il are in prim plan pe presedintele Consiliului Judetean Constanta, Mihai Lupu, fac valva pe internet si nu numai. ... Imagini si informatii cu puternic impact emotional!
NASA a adunat o serie de imagini si inregistrari 4k inedite ale Pamantului din Spatiu. Imaginile sunt capturate in timpul expeditiilor Statiei Spatiale Internationale 67 si 68.
Au aparut primele imagini cu autocarul plin cu copii care a ramas blocat pe un pasaj peste calea ferata, in judetul Hunedoara.
Imagini incredibile au fost filmate in nord-estul Italiei, grav afectat de ploile torentiale din ultima vreme, dupa o perioada lunga de seceta.
Compania controlata de miliardarul Elon Musk a facut publice noi imagini cu robotul umanoid Tesla. Gadgetul cu inteligenta artificiala poate acum sa mearga, sa recunoasca obiecte si sa le ridice.
Avem primele imagini de la incidentul grav din municipiul Ramnicu Sarat, unde un barbat a intrat intentionat cu masina, intr-un grup de oameni! ... Va avertizam ca urmeaza imagini si informatii care va pot afecta emotional.
Avem primele imagini cu Gabriela Otil in rochie de mireasa! Sotia lui Dani Otil a avut o aparitie ravasitoare. Mai mult, a facut si declaratii despre evenimentul cel mare.
Imagini spectaculoase cu primul tunel de pe o autostrada din Romania. Botezat "Daniela", tunelul are o lungime de 1,3 kilometri si subtraverseaza dealul Momaia.
Au aparut noi imagini in cazul fetitei disparute din Serbia, dintr-o localitate foarte aproape de tara noastra. ... Purtatorul de cuvant al politiei din Viena le-a declarat reporterilor sarbi ca nici femeile si nici copila din imagini nu au fost identificate.
Afisele "electorale" includ jocuri de cuvinte, texte cu mesaj umoristic sau imagini care produc efecte vizuale hazlii l Reprezentantii Aliantei D.A.
Noii senatori au fost intampinati in prima zi a legislaturii 2004-2008, la intrarea Omnia a Senatului de staff-ul tehnic care le-a inmanat celor care au prezentat certificatul doveditor de parlamentar eliberat de Biroul Electoral Central cate o mapa si i-a indrumat catre un studio foto-video improvizat pentru fotografii si imagini necesare legitimatiilor si site-ului institutiei.
Membrii BEC au mai stabilit ca va fi interzisa reproducerea sau publicarea in presa scrisa ori imprimarea pe mijloacele de propaganda electorala a unor imagini sau mesaje care, prin continutul lor, aduc acuzatii cu caracter calomnios la adresa autoritatilor publice, partidelor politice sau a candidatilor in alegeri.
BEC va putea pune la dispozitia partidelor si a opiniei publice, in termen de cel mult zece zile de la incheierea operatiunilor de votare, o arhiva optica ce va contine imagini scanate ale tuturor proceselor-verbale intocmite in cele 17.564 de sectii de votare in urma scrutinului din 28 noiembrie.
Va insemna ca numai oamenii bogati, despre care putem banui pe cei cai si-au facut banii, sa-si permita campanii de imagini care sa-i trimita in Parlament.
A fost o initiativa jenanta, am vazut imagini cu pensionari din intreaga tara care fie de-abia se mai tineau pe picioare pe la cozi, fie nu erau de gasit pentru ca nu se aflau in tara sau nu se puteau deplasa si, deci, riscau sa nu-si mai primeasca banii.
google-analytics.com